Informasjon om Kongshaugfestivalen

Aldersgrense

Aldersgrense

Kongshaugfestivalen har 18 årsgrense på alle konserter grunnet alkoholservering.

Adresse

Adresse

Cosmopolite & Belleville
Vogtsgate 64, 0477 Oslo

Billetter

Billetter

Billetter legges ut for salg i oktober 2018.

Ved visning av gyldig dagspass får du armbånd i døra. Det finnes to forskjellige dagspass/armbånd: Cosmopolite-dagspass koster 700,- og er kun for konsertene på Cosmopolite.

Cosmopolite & Belleville-dagspass koster 850,- og er til alle konsertene på Cosmopolite og Belleville. Dørene åpner 90 minutter før første konsert. Man kan hente dagspass fra klokken 16.00. alle dager.

Om billettene

Om billettene

En papirbillett du har hentet på utsalgssted eller printet selv er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, selv om det står ditt navn på. Alle typer billetter må byttes inn i armbånd, som er ditt adgangstegn til Cosmopolite.

Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet. Alle armbånd skal være festet til armen og låst for at de skal gjelde som adgangstegn. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.

Bil og parkering

Bil og parkering

Offentlig transport:

Buss - nærmeste stopp Torsovsgata - buss 20 og stopp Torshovparken - buss 30 Trikk - Nærmeste stopp er Torshov, linje 11, 12 og 13 T-bane- Nærmeste stopp Storo og Oslo S

Det er ikke parkeringsplasser ved Cosmopolite, så sikkert lurt å basere seg på kollektiv transport.

Mat og drikke

Mat og drikke


Cosmopolite har bar og alle rettigheter.