På denne bloggen vil du finne en spennende oversikt over noe av det beste Norge har å by på, nemlig festivaler.

Festivaler fra sør til nord

På denne bloggen vil du finne god informasjon om en rekke ulike festivaler. Alt fra Palmesus i Sør-Norge til Træna i Nord-Norge. Du vil også selvsagt få mer informasjon om alt i mellom også.

Det er så mange grunner til at folk elsker å dra på festivaler, enten det er musikken de drar for, stemninga eller rett og slett bare det å feste i nye omgivelser. Alt dette og mer til vil du finne informasjon om på denne bloggen her.

Hvorfor lagde vi denne bloggen?

Vi har alltid hatt lyst til å dele vår interesse for festivaler, da spesielt norske med andre mennesker. Det finnes så utrolig mange kule festivaler der ute som ikke får nok skryt. Vi kjenner nok alle til de aller største festivalene, men vi vil også prøve å formidle litt mer om de litt mindre festivalene. Kanskje du finner en festival du ikke visste fantes?

Festivallivet generelt

Vi liker å spre glede rundt festivallivet, uansett hva slags alder du er og hva du er interessert i så finnes det en festival for deg der ute. Det er bare å lete litt ekstra. Kanskje du må dra litt lengre enn forventet, men det er jo et eventyr i seg selv det!

Informasjon du finner her vil gi deg en innføring i festivallivet og det du kan forvente. Det er mye mer spennende der ute og vi vil hjelpe deg med å få øynene opp for alt det du kan oppleve.

Festivaler er mer enn bare musikk

Selv om det er musikk vi forbinder med festivaler finnes det jo også en rekke festivaler som fokuserer på kunst, teater, komedier og andre ting. Derfor kan du jo finne en festival som passer spesifikt for den hobbyen du er interessert i. Det finnes utrolig mye gøy der ute, det er bare å lette. Kanskje du finner en festival som passer for deg på våre hjemmesider?

Det er i alle fall det som er målet vårt.