Velkommen til Kongshaugfestivalen

Velkommen hit til nettsiden vår! Her vil du finne en hel rekke artikler som omhandler festivaler, for det er vel tross alt det du er her for? Samtidig lurer du kanskje på hva som egentlig er målet vårt med denne nettsiden, og kanskje du til og med lurer på hva en festival egentlig går ut på. Disse spørsmålene skal vi selvfølgelig besvare her, så det er bare å lese videre.

Hva er egentlig en festival?

Festivaler er fantastiske begivenheter som finner sted rundt omkring i hele verden, og som bringer folk sammen. De er fylt med musikk og masse nye folk. Det er virkelig det perfekte stedet for å skape nye relasjoner, og et sted man kan slippe hverdagens bekymringer og bare nyte livet til det fulleste.

Hva ønsker vi å oppnå?

Her hos oss er vi opptatt av å informere det norske folk om alle de fantastiske festivalmulighetene som finnes der ute i det flotte landet vårt. Her vil du derfor finne artikler som gir deg et innblikk i hva som foregår på festivaler, en oversikt over gode festivaler som finner sted i Norge, og ikke minst gode grunner til hvorfor akkurat du bør dra på festival. Altså det aller meste du kan ønske å lære om norske festivaler.

Da gjenstår det bare for oss å takke for at du har tatt turen innom siden vår, også håper vi at vi har ivaretatt interessen din for oss så du ønsker å lese mer. Her er det virkelig mange gode artikler å kose seg med, uansett hva det du interesserer deg for eller lurer på som omhandler festivaler. Så les til øynene går i kryss, og finn inspirasjon til hva du kan finne på på festival, og ikke minst hvilke festivaler du bør teste ut. Kanskje vi sees på festival?